Rozenolie

Maak je eigen rozenolie voor de verzorging van je nagelriemen.

Meng wat Anna Pure arganolie met wat rozenblaadjes. Je kan hiervoor de rozenblaadjes gebruiken van de rozenknopjes die je bij je bestelling hebt gekregen. Gebruik flink wat blaadjes om de geur te versterken.

Het beste is om een dag te wachten tot je de olie gebruikt. Breng de olie aan op je nagelriemen en masseer het in. De olie zal vanzelf intrekken en je nagelriemen worden zacht. Je kan er voor kiezen om daarna je nagelriemen zachtjes terug te duwen.

De olie voedt en beschermt de nagelriem tegen uitdrogen en het ontstaan van “velletjes”. De Anna Pure arganolie helpt om je nagels sterker te maken en breken te voorkomen.

Je handen ruiken heerlijk naar roos.

Tip: Het fijnst is om een leeg nagellakflesje te kopen en deze te vullen met dit recept, dan heb je de beste en meest natuurlijke nagelverzorging altijd bij de hand. Hoe langer de rozenblaadjes in de olie zit hoe sterker de geur.


Terug naar DIY