Zwanger? Striae is passé !!

Eindelijk is er iets wat dus echt werkt tegen striae: namelijk, je raadt het vast al.. inderdaad, arganolie!!!

Als je in blijde verwachting bent hoor je niets anders van anderen dan : 'vergeet niet te genieten he?' Nou, euh.. ik vraag me dan echt af: HOE DAN?? je lijf spat uit elkaar van kwaaltjes en als dat nog niet het ergste is... je gemoed wordt getergd door hormonen.

Werkelijk. Ik ben momenteel weer in blijde verwachting wat natuurlijk echt prachtig is maar vertel me niks over de ellende die er bij komt kijken. Echt, bedenk een hele vieze nare en pijnlijke klacht en ofwel je verloskundige, ofwel mevrouw google weet je wel te vertellen dat dat heeeeeel normaal is bij een zwangerschap en dat het er allemaal bij hoort. " nee, je kan er niets aan doen, je weet waar je het voor doet hè"

Anyways, aan sommige dingen is gelukkig écht wat de doen. Zoals striae!

Smeer je buik 2x per dag in met Anna Pure arganolie. Mocht je huid ook op andere plekken uitrekken, smeer het daar dan ook zeker op, het helpt! Sterker nog,

Uit een onderzoek van BMC Pregnancy and Childbirth is aangetoond dat arganolie écht helpt zwangerschapsstriemen te verminderen. Het verbetert namelijk de elasticiteit van de huid.

Opmerkelijk: het meest gebruikte product uit de testgroep van 753 vrouwen was bio-olie, maar daarvan bleek dus helemaal geen effect bewezen!

Ik wilde echt dat iemand mij dat mijn vorige zwangerschap al had verteld, dus bij deze: spread the word en doe er je voordeel mee!

Tot slot: Ik besef me overigens dat ik écht gelukkig ben dat ik een kindje verwacht. Het spijt me dat dat niet voor iedereen is weggelegd die dat graag wil.

ps: heb jij ook zo'n man die juist deze periode heeft uitgekozen om af te vallen en spieren te gaan kweken?! Heel sportief vind ik het zelf niet, maar... zo sportief ben ik dan wel weer om deze tip ook met hen te delen, het helpt namelijk net zo goed bij de krachtpatsers waarbij de spierballen de huid flink oprekken!


Terug naar DIY