About Anna

Anna staat symbool voor al die mensen die houden van zuiver. Van puur. Van genoeg. Anna staat voor een prachtig product in al zijn eenvoud. Met een krachtige boodschap: goed voor jezelf én goed voor de ander.

Het idee is ontstaan op mijn reis door Marokko. Daar maakte ik kennis met arganolie en ik was meteen geraakt door dit prachtige product in al zijn eenvoud. Na al die jaren van het kopen van belachelijk dure crèmes in iemiemienie potjes, had ik iets gevonden wat betaalbaar was en nog belangrijker.. veel fijner dan al dat dure spul! Ik ben op zoek gegaan waar goede en mooie olie gemaakt wordt onder verantwoorde omstandigheden voor mens en natuur. En dus ook absoluut zonder uitbuiting van vrouwen.

Om zeker te zijn van de kwaliteit, ben ik een testgroep gestart. Nadat ik de resultaten van de 25 testers terug kreeg, bleek wat ik eigenlijk intuïtief al wist: dit klopt! Dit is goed! Hier ga ik mee verder! Van de testgroep zit inmiddels 95% in mijn vaste klantenbestand. Zelfs mensen die nog niet eerder bekend waren met arganolie.

Ik hoop dat ook jij veel plezier van deze zorgvuldig geselecteerde olie zal hebben.

Liefs, Wieneke-Anna